De boom in met de VOJN!


Letterlijk op de hei met je mede-journalisten. Op 25 en 26 augustus willen we onze eerste zomerschool houden. Twee dagen om met en van je collega’s te leren. (En eventueel in een boom te klimmen, want een natuurrijke locatie sluiten we niet uit.)

Maar… Alleen als jij dat ziet zitten. Daarom willen we van je weten: of je wilt, of je kunt en wat je wilt leren. En ook erg belangrijk: of je wilt meehelpen met organiseren.

Om het voor jullie en voor ons makkelijker te maken op die vragen te reageren, is er deze enquête.

Natuurlijk begrijpen we dat het zonder programma nog lastig beslissen is of je daadwerkelijk deel wilt nemen aan de zomerschool. Het gaat dan ook niet om een daadwerkelijk inschrijfformulier voor de zomerschool. We willen enkel de interesse ervoor peilen. De zomerschool zal overigens niet gratis zijn. We zullen een laag, kostendekkend bedrag vragen waarbij leden natuurlijk korting krijgen.

Wat doen binnen de VOJN?

Tijdens onze bijeenkomst van 20 juni vertelden we dat we een vereniging willen zijn van actieve leden. In dezelfde enquête kun je ook in drie vragen aangeven binnen welke speciale interesse groep(en) en/of werkgroep(en) je een rol wilt spelen. De speciale interesse groepen zullen zich richten op de inhoudelijke aspecten van de vereniging. Zie het als een verzameling van vakgenoten die enthousiast zijn over een bepaald onderwerp binnen de internetjournalistiek en zich daarin willen verdiepen. De werkgroepen richten zich op de organisatorische aspecten van de VOJN.

Je hoeft nog geen uitgewerkt idee te hebben wat je wilt doen. Het formulier is bedoeld om te peilen wie actief wil worden. Als je je trouwens op een ander onderwerp wilt storten dan de speciale interesse groepen die in het formulier staan, kun je dat ook aangeven. En wil je wel iets doen, maar heb je nog geen idee wat dan precies; ook dat kun je achterlaten.

Mocht je geen idee hebben waar we het in deze mail allemaal over hebben: in dit bericht vind je meer uitleg over de inrichting van de vereniging.

Ben je trouwens nog geen lid? Inschrijven doe je hier.

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je mailen naar bestuurslid Paul Vereijken.