Nieuw initiatief zoekt (foto)journalisten


Een nieuw online initiatief: Oog Op Nederland. Daar willen we natuurlijk graag even aandacht aan besteden. Dus vandaar dat we hun oproep gewoon integraal overnemen. Leest het allen en doe er uw voordeel mee.

———
Beste (foto)journalist,
Wat zou je ervan vinden om mee te doen aan het nieuwe initiatief OogopNederland waarbij je dagelijks een fotoblog gaat bijhouden van je eigen leefomgeving? Bijvoorbeeld www.oogopzeist.nl.
Dagelijks voorzie je de bezoekers van het fotoblog van diverse en kwalitatief hoogwaardige (straat)foto’s die je maakt op verschillende plekken in jouw directe omgeving. Je krijgt veel vrijheid om op basis van jouw expertise, ervaring en creativiteit je directe omgeving op leuke wijze in beeld te brengen. Uit de advertentie-inkomsten van het fotoblog kun je uiteindelijk een mooi vast basisinkomen genereren en hou je daarnaast voldoende tijd over voor je eigen andere opdrachten.
Van OogopNederland krijg je een startpakket aangeboden bestaande uit onder meer een eigen fotoblog, een promotiepakket en een draaiboek. Daarnaast zullen wij je volledig ondersteunen bij de hosting van je blog, de promotie en het creëren van jouw naamsbekendheid. Ook de administratie, facturenstroom en financiële afhandeling van de adverteerders op je blog wordt door ons verzorgd. Je lift mee op de hype en media-aandacht die wij creëren rondom dit nieuwe initiatief.
Wie zoeken we nu eigenlijk?
Je bent een goede (foto)journalist, hebt gevoel voor wat er lokaal speelt, bent in staat om je eigen fotoblog bij te houden en niet bang om bijvoorbeeld bij de bakker binnen te lopen met de vraag of hij op jouw blog wil adverteren. Je vindt het een uitdaging om in een periode van enkele maanden in jouw eigen woonomgeving een succesvol fotoblog van de grond te krijgen en dit voor de lange termijn uit te bouwen.
Enthousiast geworden over dit concept en herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Stuur dan een mail voor een kop koffie en nadere kennismaking.